Image

Industrihus köper mer i Västerås

Transaktioner Industrihus i Västerås har köpt fastigheten Järnåldern 1 i Västerås. Säljare är GJ Konsult & Fastighets AB.
Publicerad den 16 Oktober 2014
Järnåldern 1. Bild: Industrihus i Västerås
Järnåldern 1.

Fastigheten har en historia sen början på 70-talet då det sedan dess bedrivits bokbinderiverksamhet i lokalerna, så även idag.

- Fastighetens byggnadsyta som är cirka 4 000 kvadratmeter, är fullt uthyrd och kompletterar vårt befintliga bestånd som vi har i området Hälla i Västerås. I och med detta förvärv så har vi senaste åtta månaderna mer än fördubblat våra kvadratmeter, säger Bosse Karlsson, vd för Industrihus i Västerås.

- Nu tar vi ett kortare höstlov på förvärvsfronten, vi måste lära oss var alla nya nycklar passar till för lås, innan nya projekt startas upp och förvärven tar fart igen, avslutar Bosse Karlsson med ett leende.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige