Image

Index Residence och Granen skapar ett nytt bolag

Bolag Bostadsutvecklaren Index Residence lanserar tillsammans med Granen ett nytt fastighetsbolag som heter Arkensvik AB. Arkensvik AB har som målsättning att utveckla och förvalta en långsiktigt betydande fastighetsvolym. Bolaget har nyligen genomfört sitt första förvärv i form av ett bostadsprojekt om 313 bostäder intill Norrtälje kommunhus.
Publicerad den 1 September 2016

Arkensvik AB kommer att investera i bostadsutvecklingsprojekt. Index Residence och Granen har en långvarig och stark marknadsposition i fastighetsbranchen. Arkensvik AB kommer att med fördel få tillgång till respektive ägares kunskap, organisation och nätverk för investering och utveckling av kvalitativa fastigheter.

– Arkensvik ger oss en fantastisk plattform för vidareutveckling av vår verksamhet i Stockholm och Sverige. Granen kompletterar oss väldigt bra på flera plan och vi ser fram emot att tillsammans med Granen utveckla Arkensvik AB till en stark aktör, säger Fredrik Alama, grundare och delägare i Index Residence AB. 
 
– Arkensvik och vårt samarbete med Index Residence ger oss en spännande möjlighet att fortsätta utveckla vår roll som bostadsutvecklare. Vi är två entreprenörsdrivna företag med en stark vilja att skapa goda stadsbyggnadsmiljöer i våra projekt, säger Per Arwidsson, grundare och ägare av Granen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så har Pandox ställt om till följd av coronakrisen

Bolag Hotellfastighetsjätten har lagt om strategin, ändrat sitt sätt att arbeta och fått upp ögonen för nya typer av hotell. Bolagets vd, Anders Nissen, berättar om det tuffa året, vad som är viktigast för bolaget framöver och vilka destinationer han tror är de nya vinnarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY