Image

Incit öppnar kontor i Piteå

Ekonomi/Finansiering Incit, som hjälper fastighetsföretag att effektivisera sin verksamhet med hjälp av ekonomi- och fastighetssystemet Incit Xpand, har sedan tidigare ett kontor i Skellefteå.
Publicerad den 8 Oktober 2015

– Vi har fått många nya kunder i regionen och har ännu fler på gång. Eftersom det är viktigt att vara nära våra kunder, öppnar vi nu ett kontor i Piteå. Tre medarbetare kommer att finnas på plats från start. Om allt går som det ska, får de snart sällskap av fler, säger Göte Berntsson, vd på Incit.
 
Etableringen i Piteå betyder att Incit nu har sex kontor i Sverige.
 
– Fastighetsföretagen ser att vi kan effektivisera deras verksamheter och spara kostnader. Branschens syn på systembyte har gradvis förändrats de senaste åren. Tidigare ansågs bytet av system vara en stor kostnad, nu ser man möjligheterna i stället. Fastighetsföretagen i norr är med på tåget, vilket den ökade efterfrågan av våra tjänster visar, säger Göte Berntsson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige