Image
Ikea öppnar en planeringsstudio på Frölunda Torg i november/december.
Ikea öppnar en planeringsstudio på Frölunda Torg i november/december. Bild: Ikea

Ikea öppnar planeringsstudio på Frölunda Torg

Handel På fredag öppnar Ikea sin planeringsstudio på Kungsgatan i Göteborg – och nu står det klart att man även öppnar en planeringsstudio på Skandia Fastigheters Frölunda Torg till vintern.
Publicerad den 23 September 2021

– Samtidigt som vi nu står redo att välkomna kunder till vår nya planeringsstudio i Göteborg City är vi glada över att kunna dela med oss av nyheten att vi snart också öppnar upp på Frölunda Torg. Det är ett bra läge för oss på Ikea att nå ut med vår heminredningskunskap och tillsammans med kunder och medarbetare utveckla detta nya butiksformat, säger Anders Henricson, varuhuschef på Ikea Bäckebol.

Ikea satsar stort på att komma närmare sina kunder och öppnar under det kommande året upp flera nya butiksformat på olika platser i Sverige.
Utöver satsningen i Göteborg som inkluderar ett nytt, större varuhus i Kållered och två nya planeringsstudios kommer Ikea att etablera ett cityvaruhus i centrala Stockholm, utveckla Malmövaruhuset till ett unikt center för livet hemma och öppna ett tiotal planeringsstudios i flertalet svenska städer.

– Med denna satsning vill vi inte bara göra det enklare för kunder att ta del av möbler och heminredning, utan även göra det lättare för fler att inspireras och få personlig hjälp av våra heminredningsexperter. Vi vill att fler ska känna att vi finns där när de behöver hjälp med att hitta mer hållbara lösningar som underlättar i vardagen – både hemma och på jobbet, säger Reza Shomali, utvecklingschef på Ikea Sverige.

Fakta: Här öppnar Ikea
• Stockholm, Planeringsstudio Bromma, öppnade den 14 juli
• Norrköping, Planeringsstudio Ingelsta Shoppinggalleria, öppnade den 2 september
• Göteborg, Planeringsstudio Kungsgatan, den 24 september
• Göteborg, Planeringsstudio Frölunda Torg, november/december
• Göteborg, Nya IKEA Kållered, öppningsdatum ej satt
• Lund, Planeringsstudio Nova köpcentrum, oktober
• Växjö, Planeringsstudio Grand Samarknad, oktober
• Halmstad, Planeringsstudio Hallarna, november
• Stockholm, Planeringsstudio Sickla, vintern 2021/2022
• Stockholm, Cityvaruhus, sommaren 2022
Fler städer kommuniceras löpande.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige