Image

Ikano Bostad utvecklar 150 nya bostäder i Ytterby

Bygg/Arkitektur Under hösten 2015 inledde Ikano ett samarbete med Kungälv kommun i syfte att utveckla bostäder. Nu tillträder man fastigheten och inledde projektet som till att börja med ska skapa 150 nya bostäder i Ytterby.
Publicerad den 16 Februari 2017

Ikano Bostad har nu tillträtt den första fastigheten i Ytterby. Här kommer det att utvecklas nya bostäder i linje med samarbetsavtalet.

– Nu är vi ett steg närmare att kunna erbjuda 150 nya bostäder i Ytterby Centrum. Det känns jättekul att få bidra till att Ytterby växer ytterligare, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

Redan under året börjar Ikano Bostad att bygga sina första bostäder Kungälv. I anslutning till det nya Resecentrum kommer det att bli 88 hyresrätter och 103 bostadsrätter.

– Vi ser framemot att utveckla Kungälv och Ytterby tillsammans med kommunen. Vi kommer att bygga kvadratsmarta lägenheter som ger ett prisvärt boende med närhet till service och bra kommunikationer. Det är tillsammans som vi kan skapa trygga, trivsamma och fungerande stadsdelar som förenklar vardagen för många människor, säger Christian Dahlman.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kungsleden fyller på med bostäder på Finnslätten

Bygg/Arkitektur Vill tillföra närmare 400 bostäder inom det stora utvecklingsområdet för att stödja behov från framtida verksamheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY