Image

Ikano Bostad satsar internationellt - väljer Danmark

Bolag Ikano Bostad gör nu sin första internationella satsning och tar klivet över sundet.
Publicerad den 22 September 2017
René Brandt. Bild: Ikano Bostad
René Brandt.

René Brandt är utsedd till vd för den nya verksamheten Ikano Bolig i Danmark.

– I vårt strategiarbete har vi kommit fram till att Köpenhamn är nästa marknad där vi ska etablera oss. Vi är mycket starka i Malmöregionen och detta blir en naturlig fortsättning. Som ett första steg har vi nu anställt René Brandt. Jag är övertygad om att Renés stora erfarenhet och kunskap om bostadsmarknaden i Danmark kommer att vara en mycket viktig tillgång, säger Daniel Skoghäll, styrelseordförande på Ikano Bostad.

Även på den här marknaden vill Ikano Bostad vara en långsiktig aktör som utvecklar framtidens boende och förenklar vardagen för de många människorna.

– Jag ser fram emot att få etablera Ikano Bostad i Köpenhamn. Det är ett mycket intressant företag med en långsiktig strategi och starka värderingar. Ikano Bostads helhetssyn och fokus på att skapa hem som handlar om mer än att bara bygga hus är en viktig aspekt för mig, säger René Brandt, vd för Ikano Bolig.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY