Image

Ikano Bostad bygger i Spånga

Bygg/Arkitektur Ikano Bostad köper mark i Bromsten, Spånga, och planerar 120 nya bostäder.
Publicerad den 26 Juni 2013
Robert Jaaniste. Bild: Nicklas Tollesson.
Robert Jaaniste.

Säljare är Norrvatten.

Det nya bostadsområdet ligger 500 meter från Spånga station och ska bygga vidare på småstadsmiljön som finns i Spånga centrum. Ikano Bostad är med och utvecklar en del av området där det totalt planeras cirka 1 000 nya bostäder. Ikano Bostad planerar byggstart under 2016.

- Det finns stora möjligheter att skapa bra boenden nära service och kommunikationer i de nordvästra delarna av Stockholm, säger Ikano Bostads vd Robert Jaaniste.

- Vi har flera bostadsprojekt i närliggande Ursvik och vi har uppmärksammat att de boende uppskattar att de har nära både till naturupplevelser och till stadens puls.
Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter i Stockholm, Mälardalen och Öresundsområdet. För närvarande är omkring 650 bostadsrätter under produktion.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige