Image

Ica utökar i Ekholmen Centrum

Uthyrning Agora har förnyat avtalet med Ica Signalen i Ekholmen Centrum i Linköping. Ica ökar ytan och bygger om till en ännu mer miljövänlig butik. Det nya avtalet är på tio år och innebär en ökad intäkt på cirka två miljoner kronor per år.
Publicerad den 7 November 2017
Ekholmen Centrum. Bild: Agora
Ekholmen Centrum.

Det nya avtalet innebär en storsatsning i butiken; utökad färskvarudisk med ny manuell köttdisk, grönsaksavdelning med större sortimentet av ekologiska och närodlade produkter, ny inredning, ny pantstation och ny förbutik. Dessutom byts alla kylar och frysar ut till nya som ska drivas med miljövänligt drivmedel. Ombyggnationen har påbörjats och butiken kommer att stå färdig till påsk 2018.

- Vi är väldigt glada över att Ica satsar på butiken och delar vår vision om att Ekholmen Centrum ska bli Linköpings bästa matdestination. Tillsammans med våra hyresgäster fortsätter vi att utveckla handelsplatsen för att tillgodose kundernas framtida behov, säger Catarina Löfgren, affärsområdeschef på Agora.

Ekholmen Centrum har tre stora ankarhyresgäster (Ica, Willys och Systembolaget) som alla under året förlängt sina avtal, ökar ytorna och investerar i butikerna som ett resultat av utvecklingsarbetet i Ekholmen. Centrumet har dessutom redan tidigare ett brett serviceutbud av livsmedel, kemtvätt, frisör, skönhetssalong, gym, apotek, sko- och nyckelservice.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige