Image

Ica till Burlöv Center

Uthyrning Grosvenor har tecknat avtal med Ica om etablering i Burlöv Center. Avtalet ingår i ett större förnyelseprojekt där utveckling av matutbudet är en viktig del.
Publicerad den 15 November 2018
Annons
Image

Avtalet innebär att Burlöv Center säkerställer närvaro av en högklassig daglivarubutik som ska fungera som matvaruankare för centrumet. Ytan där daglivarukedjan etablerar sig är på cirka 6 000 kvadratmeter och butiken beräknas öppna vid halvårsskiftet 2019.

Icas etablering i Burlöv Center säkerställer flödet av besökare till centrumet. Coop, som finns i Burlöv Center sedan tidigare, minskar sin butiksyta och fortsätter att driva sin verksamhet till nästa år då den nya aktören öppnar sin verksamhet.
– Uppgraderingen av matvaruutbuden och säkerställandet av ett starkt dagligvarankare är en förutsättning för det förändringsarbete som nu pågår i Burlöv Center. Med Ica som en del i det här arbetet ser vi framtiden an med tillförsikt, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY