Image

Ica Kvantum växer i Tyresö Centrum

Uthyrning Newsec har tillsammans med fastighetsägaren CBRE Global Investors tecknat ett nytt hyresavtal gällande en utökning med 400 kvadratmeter av Ica Kvantums lokaler i Tyresö Centrum. Butikens utbyggnad är del av en expansion och vidareförädling av Tyresö Centrum som förvaltas av Newsec.
Publicerad den 26 Juni 2014

- En större yta kommer möjliggöra en bättre utformning och en mer kundvänlig butik. Redan idag är Ica Kvantum en av Tyresö kommuns största och mest uppskattade livsmedelsbutiker och vi tror och hoppas att den nya ytan innebär att vi befäster vår position, säger handlaren Mats Andersson på Ica Kvantum Tyresö.

I samband med nybyggnationen av två bostadshus i området förvärvade CBRE Global Investors under april ytterligare 2 100 kvadratmeter ny handelsyta som knyts till det befintliga centrumet.

- Den nya utökade ytan i Tyresö Centrum kommer bidra till en positiv utveckling av centrumet. Ica Kvantum är en viktig motor för att driva besökare till centrumet som också erbjuder bra sällanköpshandel, service och restauranger, säger Karin Polstam, senior asset manager på CBRE Global Investors.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige