Image

Ica Fastigheter ändrar organisationen

Bolag Ica Fastigheter och Ica Fastigheter Sverige slås samman. Sammanslagningen av den svenska verksamheten görs med anledning av att hela den norska fastighetsportföljen kommer att säljas. Lena Boberg fortsätter som vd för Ica Fastigheter AB och får ett utökat operativt ansvar.
Publicerad den 14 Januari 2016
Lena Boberg fortsätter som vd på Ica Fastigheter AB med ett utökad operativt ansvar. Bild: Ica Fastigheter
Lena Boberg fortsätter som vd på Ica Fastigheter AB med ett utökad operativt ansvar.

I samband med sammanslagningen lämnar Michael Johansson rollen som vd för Ica Fastigheter Sverige. Lena Boberg fortsätter som vd för Ica Fastigheter AB med ett utökat operativt ansvar även för den svenska fastighetsverksamheten.

- Sedan 2009 har Michael Johansson varit vd för Ica Fastigheter Sverige och lett bolagets utvecklingsresa och levererat goda resultat. Jag vill rikta ett stort tack till Michael Johansson och önskar honom lycka till i framtiden, säger Lena Boberg, vd för Ica Fastigheter.

Michael Johanssons sista arbetsdag på Ica blir den 29 februari.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige