Image
Visionsbild över kvarteret Mitten där ICA Nära nu flyttar in.
Visionsbild över kvarteret Mitten där ICA Nära nu flyttar in. Bild: Kvarteret Mitten

ICA-butik öppnar i kvarteret Mitten i Barkarby

Uthyrning Kvarteret Mitten och ICA Sverige AB har tecknat ett 10-årigt avtal gällande en ICA Nära-butik på drygt 1 000 kvadratmeter i Barkarby. Butiken väntas öppna under det första halvåret 2025.
Publicerad den 11 Maj 2022
Annons
Image

Kvarteret Mitten är centralt placerat i det nya området vid Barkarby station med en tunnelbaneuppgång inom fastigheten. Projektet som omfattar cirka 25 000 kvadratmeter BTA kommer innehålla bostäder, kontor, gym, butiker, restaurang och service.
– Vi är otroligt glada över att ha tecknat det första hyresavtalet på Veddesta-sidan i Barkarby med en så pass stark part som ICA. Uthyrningen bekräftar kvarterets attraktivitet med sitt spännande innehåll och centrala läge i området med direkt access till tunnelbanan. Vi har flera pågående hyresgästdiskussioner och hoppas kunna presentera ytterligare hyresgäster i kvarteret inom kort, säger Johanna Boltzius, marknadschef för kvarteret Mitten.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige