Image

Humlegården välkomnar ny hyresgäst till Solna strand

Uthyrning Humlegården har tecknat ett avtal med sälj- och marknadsföringsbyrån Key Solutions som kommer att flytta in i den nya kontorsfastigheten Grow.
Publicerad den 2 Juli 2018
Den nya kontorsfastigheten Grow. Bild: Tham & Videgård
Den nya kontorsfastigheten Grow.

Grow har en uthyrningsbar yta om cirka 25 000 kvadratmeter och största hyresgästen blir Arbetsförmedlingen som etablerar sitt nya huvudkontor i lokaler om cirka 19 000 kvadratmeter. Sedan tidigare är det även klart att K-Märkt öppnar en restaurang med en tydlig hållbarhetsprofil. Nu har Humlegården tecknat ett avtal med Key Solutions om hela översta våningen, våningsplan elva, med direkt anslutning till takterrassen med utsikt över hela Solna. Inflyttning sker i början av 2020 och avtalad yta är 751 kvadratmeter.

– När vi fick kännedom om den toppmoderna kontorsfastigheten Grow rådde det ingen tvekan om att detta var det självklara valet för oss. Med goda kommunikationsmöjligheter kan vi erbjuda våra medarbetare stor flexibilitet och tillgänglighet. Tack vare de nytänkande kontorslösningarna med stor flexibilitet har vi fått en partner som kan stötta oss i vår fortsatta utveckling av bolaget, säger Jonas Jireteg, styrelseledamot på Key Solutions.

– Vi är mycket glada över att Key Solutions har valt att etablera sig i Grow. Det är ett spännande bolag som bidrar starkt till att göra Grow till en dynamisk plats genom sitt arbete kring arbetsplatskultur och ledarskap, säger Maria Lidström, chef investering och utveckling på Humlegården.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige