Image
Humlegården erbjuder inflyttningsklara kontor, bland annat på David Bagares gata.
Humlegården erbjuder inflyttningsklara kontor, bland annat på David Bagares gata. Bild: Jonas Malmström

Humlegården erbjuder inflyttningsklart

Bolag Humlegården hänger på trenden med att erbjuda inflyttningsklara kontor.
Publicerad den 4 Juni 2020

Först ut är två lokaler, på David Bagares gata vid Engelbrektsplan samt i Solna strand. Det finns även möjlighet att addera utökad service.
Framväxten av nya arbetssätt och en ökad digitalisering har gjort det möjligt för många att arbeta när och var man vill. Samtidigt finns ett stort behov av att vara i ett sammanhang och den fysiska miljön har fått en ännu viktigare roll. Kontoret går från att ses som enbart en arbetsplats till att i högre grad värderas som en mötesplats. De lokalsökande företagen efterfrågar flexibilitet, effektiva ytor och tillgång till service som underlättar vardagen. Vilken lösning som passar bäst är dock högst individuellt för varje bolag. Istället för att erbjuda standardiserade lösningar har Humlegården därför lagt sitt fokus på ett förhållningssätt som kallas Skräddarsytt. Med utgångspunkt i samtalet med kunden tar Humlegården fram förslag. Erbjudandet sträcker sig från mindre inflyttningsklara lokaler, till kontor med kort eller lång avtalstid men även möjlighet att utveckla en plats från grunden genom nyproduktion eller förvärv.

– Det pratas ofta om co-working eller aktivitetsbaserat som svar på vad som är en framtidssäkrad kontorslösning. Ofta går man direkt på metodiken. Vi tror att grunden för att hitta en lösning som stöttar verksamheten på bästa sätt bygger på en bra och djup dialog. Vi vill slå ett slag för det samtalet, där man skapar en förståelse för kundens behov och kan översätta det till en fysisk plats. Och där man i arbetet med kontorslösningen också tänker på hur kundens sociala, digitala och fysiska värld kan flätas samman på bästa möjliga sätt. Vi kallar vårt tillvägagångssätt för Skräddarsytt. Ett synsätt och en metod där vi fokuserar på kundens behov, samtidigt som vi ständigt utvecklar platserna där vi är verksamma, som ett hantverk, säger Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef på Humlegården.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige