Image

Hufvudstadens CFO går till Norrporten

Karriär Magnus Jacobson blir ny ekonomi- och finansdirektör på Norrporten. Han kommer närmast från Hufvudstaden där han har motsvarande tjänst.
Publicerad den 10 Juni 2015

- Det är en viktig och spännande rekrytering för oss. Magnus har en gedigen erfarenhet av ekonomistyrning, finansiering och IR-frågor i fastighetsbranschen. Han kommer att bli en tillgång i vår ledningsgrupp och för bolaget inför framtiden, säger Jörgen Lundgren, vd för Norrporten.

Magnus Jacobson, född 1958, är civilekonom och har ingått i Hufvudstadens ledningsgrupp sedan 2002.

Magnus Jacobson har sex månaders uppsägningstid och processen att rekrytera en efterträdare på Hufvudstaden har inletts.

- Magnus Jacobson har under många år bidragit till Hufvudstadens fina utveckling och jag önskar honom lycka till framöver, säger Hufvudstadens vd Ivo Stopner.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggeneralen: "Wanngård (S) kallar mig blåslampa"

Karriär Stockholm nya Byggeneral ska hålla byggtakten uppe trots den vinglande ekonomin. Oscar Lavelid är personen som fått uppdraget att från årsskiftet styra och samordna stadsutvecklingen i Stockholm. Han berättar om både ansvaret och vilken stadsdel som har den mest spännande utvecklingen att vänta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige