Image
Kedjan Normal öppnar hos Hufvudstaden på Klarabergsgatan.
Kedjan Normal öppnar hos Hufvudstaden på Klarabergsgatan. Bild: Hufvudstaden

Hufvudstaden välkomnar ny butik på Klarabergsgatan

Uthyrning Hösten 2021 öppnar Normal en ny butik i Hufvudstadens fastighet på Klarabergsgatan 56 i Stockholm. Den nya butiken om drygt 500 kvadratmeter kommer erbjuda kedjans fulla stortiment av produkter för hushållet inom hårvård, hudvård, smink, rengöring och snacks med mera.
Publicerad den 19 Augusti 2021
Annons
Image

Normal öppnade den första butiken i Silkeborg i Danmark 2013 och har sedan dess utökat sitt bestånd i de Nordiska grannländerna. Idag har kedjan cirka 265 butiker i sex länder runt om i Europa.
– Vi är mycket förväntansfulla över att få visa upp vår nya butik på Klarabergsgatan. Det är ett bra läge för oss som vi tror kommer attrahera många nya kunder" säger Jan Nyberg, vd på Normal Sverige.

Kedjans nya etablering bidrar till att utveckla området kring Klarabergsgatan som en levande mötesplats för besökare i Stockholms city.
– Vi är glada över att Normal väljer Hufvudstadens fastighet för sin nya etablering. Den nya butiken blir ett välkommet tillskott i området kring Klarabergsgatan, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY