Image
Hufvudstaden tecknar stort kontorsavtal i Nordstan.
Hufvudstaden tecknar stort kontorsavtal i Nordstan. Bild: Hufvudstaden

Hufvudstaden tecknar stort kontorsavtal i Nordstan

Uthyrning Alektum Group AB har förlängt sitt hyresavtal om 5 500 kvadratmeter med Hufvudstaden vid Nils Ericsonsgatan 17 i Nordstan, Göteborg. Dessutom tecknas ett hyresavtal med Hufvudstaden gällande en ny lokal för verksamheten i Stockholm gällande kontor om 333 kvadratmeter på Kungsgatan 32.
Publicerad den 31 Mars 2022

– Vi på Alektum Group har efter många år i fastigheten valt att förlänga vårt avtal. Vi trivs väldigt bra och är glada över att även fortsatt kunna erbjuda våra anställda en centralt belägen attraktiv arbetsplats, säger Mats Augurell, vd Alektum Group.

– Vi är glada över att vårt långsiktigt samarbete med Alektum Group fortsätter. Alektum Group har drivit verksamhet hos oss i mer än 25 år och det är därför extra roligt att vi nu har förnyat affären. Det är även mycket glädjande att vi nu utökar samarbetet till nya kontorslokaler också i Stockholm, säger Anki Håkansson, förvaltningschef Hufvudstaden, affärsområde Göteborg.

Alektum Group är ett svenskt familjeägt inkassobolag grundat 1992. Med sitt huvudkontor i Göteborg bedriver bolaget verksamhet i 14 europeiska länder, har över 700 anställda och omsätter 1,5 miljarder kronor.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige