Image

Hufvudstaden hyr ut till Grant Thornton i Nordstan

Uthyrning Hufvudstaden har tecknat avtal med Grant Thornton om lokaler i fastigheten Fyran i Nordstan, Göteborg. Uthyrningen omfattar cirka 2 800 kvadratmeter.
Publicerad den 18 Februari 2014
Annons
Image
Hufvudstaden hyr ut till Grant Thornton i Nordstan. Bild: Hufvudstaden
Hufvudstaden hyr ut till Grant Thornton i Nordstan.

Efterfrågan på moderna och effektiva kontorsytor i centrala Göteborg har under en längre tid ökat och fastigheten, som Hufvudstaden köpte av AMF Fastigheter 2013, är i stort sett fullt uthyrd.

- Vi är glada att kunna välkomna Grant Thornton som ny hyresgäst hos oss på Hufvudstaden, säger Ivo Stopner, vd på Hufvudstaden.

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag, och medlem i Grant Thornton International Ltd som har medlemsföretag i 120 länder med totalt cirka 38 000 medarbetare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Grant Thornton på Branschguiden

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag med över 1250 medarbetare på 24 orter runt om i Sverige. Grant Thornton är medlem i det internationella nätverket Grant Thornton International Ltd, som har fler än 47 000 medarbetare och finns i över 133 länder.
Grant Thornton erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning och är stolta över att över att vi har tilldelats utmärkelsen Sveriges bästa arbetsgivare 2017.
I branschgruppen Real Estate and Construction (”Fastighetsgruppen”) har Grant Thornton samlat sin speci...

Läs mer om Grant Thornton på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige