Image
Hufvudstaden hyr ut  i Nordstan.
Hufvudstaden hyr ut i Nordstan. Bild: Hufvudstaden

Hufvudstaden hyr ut i Nordstan

Uthyrning Hälsoföretaget Feelgood har tecknat hyresavtal om drygt 1 000 kvadratmeter med Hufvudstaden i fastigheten vid Östra Hamngatan 26 i Nordstan.
Publicerad den 12 Maj 2020

– Vi är glada över att Feelgood väljer att etablera sig hos oss i bästa läge. Med nya attraktiva lokaler möjliggörs effektivitet i lokaldisponering och ökad kundupplevelse, säger Anki Håkansson, förvaltningschef affärsområde Göteborg, Hufvudstaden.

– Vi på Feelgood har valt att tillsammans med Hufvudstaden utforma nya lokaler för vår verksamhet i Göteborg med fokus på att det ska vara den bästa arbetsmiljön för såväl våra medarbetare som kunder, säger Niklas Mahlin, ekonomichef på Feelgood. Vi har valt lokaler i bästa läge på Östra Hamngatan 26 i Nordstan för att våra kunder ska ha lätt att ta sig till oss. Vi ser fram emot att ta emot våra medarbetare och kunder i Feelgoods nybyggda enhet från och med hösten 2020.

Feelgood är ett hälsoföretag som finns över hela Sverige och vänder sig till företag, organisationer och privatpersoner. Feelgood hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige