Image

HTL öppnar sitt andra hotell i Stockholm

Bolag HTL hotels introducerade ett helt nytt hotellkoncept i Stockholm under våren 2014. Nu expanderar hotellkedjan med ytterligare ett hotell i Stockholm.
Publicerad den 3 Juli 2015

Efter öppningen av HTL Kungsgatan i Stockholm, maj 2014, har den digitala hotellkedjan expanderat med ytterligare två hotell i Oslo, med det fortsatta målet att nå 20 öppnade hotell i Norden inom fem år. I september 2015 slår ännu ett hotell upp portarna i Stockholm, denna gång på Upplandsgatan.

– Efter att ha upplevt en expansiv fas sedan öppningen av HTL Kungsgatan 2014, med ytterligare två öppnade hotell i Oslo, känner vi oss väldigt stolta att med HTL Upplandsgatan utvidga ytterligare i Sveriges växande huvudstad där kommersiella gästnätter ökar. Vi ser även Sverige som ett land i framkant med flertalet världsledande innovativa digitala företag som visar på en marknad som är mogen för en vidare etablering av vårt digitala hotellkoncept, säger Joachim Högefjord, vd för HTL hotels.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige