Image

HSB säljstartar i Nacka

Bostäder Söndagen den 19 mars startar försäljningen av HSBs BRF Fyrhusen i Nacka som innehåller 66 lägenheter.
Publicerad den 14 Mars 2017
BRF Fyrhusen. Bild: HSB Bostad
BRF Fyrhusen.

Bostadsrättsföreningen Fyrhusen med sina 66 lägenheter växer fram på toppen av Telegrafberget. Lägenheterna kommer att ha mellan två och fem rum och kök.

– Det är ett härligt område för dem som vill ha ett bekvämt liv med vatten och natur inpå knuten. Här står verkligen livskvalitet och trivsel i fokus, säger Peter Lundmark, affärsområdeschef för försäljning och eftermarknad på HSB Bostad.

HSB bygger totalt tre bostadsrättsföreningar vid Telegrafberget, med sammanlagt cirka 350 bostäder. BRF Fyrhusen är den första etappen. Preliminär inflyttning är beräknad till andra till fjärde kvartalet 2019.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige