Image
Azra Kadribasic, ny chef för HSB Göteborgs nyproduktion.
Azra Kadribasic, ny chef för HSB Göteborgs nyproduktion. Bild: HSB Göteborg

HSB Göteborg rekryterar chef för nyproduktion

Karriär Azra Kadribasic har utsetts till ny chef för HSB Göteborgs nyproduktionsverksamhet. Hon har lång erfarenhet från bostadsutveckling och kommer närmast från konsultföretaget Development Partner.
Publicerad den 19 Januari 2023

Azra Kadribasic är utbildad byggnadsingenjör från Chalmers och har jobbat med bostadsutveckling under de senaste 20 åren. Hon har tidigare arbetat på Skanska i olika roller och kommer närmast från konsultbolaget Development Partner, där hon bland annat varit inhyrd som projektledare och projektchef i flera av HSB Göteborgs nyproduktionsprojekt.

– Det är väldigt glädjande att välkomna Azra Kadribasic till HSB Göteborg. Hennes kompetens och erfarenhet i kombination med att hon har arbetat tillsammans med oss under flera år gör att vi känner oss trygga med att hon framöver ska leda och utveckla vår nyproduktionsverksamhet, säger Kristian Isberg, affärsområdeschef bygg, fastighet och förvaltning på HSB Göteborg.

Som chef för HSB Göteborgs nyproduktion har Azra Kadribasic en nyckelroll i bolagets arbete att leverera attraktiva och hållbara bostäder till HSBs medlemmar och kunder. Hon kommer att leda avdelningen som ansvarar för bolagets nyproduktionsverksamhet – från projektering och genomförande till eftermarknad.

– Det är med stor glädje och förväntan jag tar mig an rollen. HSB Göteborg är en medlemsägd organisation med en tydlig vision och höga ambitioner när det kommer till utveckling av hållbara och attraktiva bostäder. Jag ser fram emot att vara med och bidra till att vi levererar bostäder i världsklass till HSBs medlemmar och kunder, säger Azra Kadribasic, chef nyproduktion på HSB Göteborg.

HSB har höga ambitioner när det kommer till hållbarhet och målsättningen är att all nyproduktion ska vara verkligt hållbar i samtliga processer till år 2045. Målet för klimatneutralitet i nyproduktion är satt till 2040 och kommer att vara en prioriterad fråga framöver.

Azra Kadribasic började sin tjänst på HSB Göteborg den 2 januari 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige