Image
Från och med den 1 september ingår Tove Gleisner, HR-chef, i Wihlborgs koncernledning.
Från och med den 1 september ingår Tove Gleisner, HR-chef, i Wihlborgs koncernledning. Bild: Josefin Widell Hultgren

HR-chef tar plats i Wihlborgs koncernledning

Bolag Från och med den 1 september ingår Tove Gleisner, HR-chef, i Wihlborgs koncernledning.
Publicerad den 31 Augusti 2022

Tove Gleisner har arbetat på Wihlborgs som HR-chef sedan 2020. HR-funktionen har även tidigare varit representerad i koncernledningen genom Anna Nambord, då chef för Hållbara affärer och numera affärsutvecklare och expert inom arbetsplatsrådgivning.

Tove Gleisner har långvarig erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen där hon arbetat inom HR och i olika chefsroller.

– Medarbetarna är vår allra viktigaste resurs för att kunna bedriva en aktiv förvaltning och utveckling, och vi värderar vår starka företagskultur högt. Vår omvärld är i ständig förändring därmed behöver även vi utvecklas och anpassa oss till nya krav och behov. Här är utbildning, rekrytering och lyhördhet för människor avgörande kompetenser. Jag är därför glad att kunna välkomna Tove Gleisner med hennes breda erfarenhet till koncernledningen, säger Ulrika Hallengren, vd på Wihlborgs.

– På Wihlborgs arbetar vi med ett affärsnära HR där vi rustar och utvecklar vår organisation hand i hand med verksamheten. Det arbetssättet kommer vi att hålla fast vid och utveckla vidare. Med min bakgrund från bemannings- och rekryteringsbranschen har jag erfarenhet av många olika kunder och branscher med höga krav på anpassning och utveckling, en erfarenhet som jag ser fram emot att bidra med i våra strategiska beslut, säger Tove Gleisner, HR-chef.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige