Image
Carolina Herling.
Carolina Herling. Bild: Savills

Hon tar över efter Zuckerman på Savills

Karriär Savills har befordrat Carolina Herling till Head of Investment. Carolina Herling tar över efter Niklas Zuckerman.
Publicerad den 20 September 2021

Carolina Herling har en civilingenjörsexamen i fastighetsekonomi från KTH, följt av drygt 15 års erfarenhet inom både fastighetsägar- och rådgivarsidan på bland annat Catella, Niam, SPG och Cushman & Wakefield. Sedan 2018 har Carolina ingått i Savills transaktionsteam.

– Jag ser fram emot att ta ansvaret för att driva och vidareutveckla Savills transaktionsrådgivning. Våra uppdragsgivare gör sina bästa affärer tack vare vår professionella rådgivning och service. Mitt team består av tio drivna transaktionsrådgivare med olika talanger, profiler och personligheter. Vi är otroligt motiverade och kommer tillsammans bredda teamet ytterligare, säger Carolina Herling.

– I marknaden ser vi att konsolideringsvågen fortsätter och genererar dessutom betydande följdaffärer. Bostäder och logistik slår rekord efter rekord och vi ser också ökande volymer i kontorssegmentet till följd av den gradvisa återgången till kontoren och arbetsplatserna. Det finns med andra ord mycket att göra i marknaden, avslutar Carolina Herling.

– Det är riktigt kul att få befordra Carolina Herling till Head of Investment. Carolina har högsta förtroende både bland kollegor och i marknaden i övrigt. Därför har hon nu också fått ett starkt mandat att bygga vidare på Savills särställning inom transaktionsrådgivning, säger Niklas Samuelsson, VD för Savills Sverige.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige