Image

Hon blir Thomas Dahls ersättare

Bolag Marina Fritsche kommer att efterträda Thomas Dahl som ansvarig för region Göteborg då Thomas Dahl avslutar sin tjänst den 30 juni. Från och med den 1 juli kommer Marina Fritsche att ingå i koncernledningen.
Publicerad den 29 Mars 2017
Marina Fritsche. Bild: Wallenstam
Marina Fritsche.

– Jag är väldigt glad att Marina Fritsche tar sig an uppdraget som ansvarig för region Göteborg. Marina har arbetat inom bolaget i många år och har en gedigen erfarenhet av frågor inom stadsutveckling, förvaltning och nyproduktion, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

Marina Fritsche har innehaft flera ledande befattningar i bolaget. Hon startade som projektledare 2005 och har bland annat arbetat som teknisk chef och de senaste sex åren som affärsområdeschef för Wallenstams bostadsverksamhet inom bygg och förvaltning i region Göteborg.

– Det är med stor entusiasm jag tar mig an det här uppdraget. Jag ser fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare fortsätta utveckla Wallenstams verksamhet i göteborgsregionen med fokus på våra kunder, nybyggnation och stadsutveckling. Vi har många spännande projekt och ambitiösa planer inom stadsutveckling de närmaste åren framöver vilket känns väldigt inspirerande, säger Marina Fritsche.

Marina Fritsche är född 1967 och har civilingenjörsexamen inom Väg och Vattenbyggnad vid Chalmers tekniska högskola (1990-1995).

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige