Image
Christina Karlsson Kazeem blir ny vd på Ettelva.
Christina Karlsson Kazeem blir ny vd på Ettelva. Bild: Ettelva

Hon blir ny vd på Ettelva

Karriär Ettelva Arkitekter anställer Christina Karlsson Kazeem som ny vd.
Publicerad den 25 September 2019

Christina Karlsson Kazeem har haft ledande roller inom en rad kreativa internationella byråer och byggt upp en gedigen erfarenhet kring att driva och utveckla konsultverksamheter. Hon har en civilingenjörsexamen från KTH i botten och har ett djupt engagemang inom hållbar stadsutveckling. Hon är bland annat aktiv i fastighetsbolaget Castellums styrelse samt ordförande för Creador, ett bolag inom social impact som ökar samverkan mellan skola och näringsliv.

– Jag kände direkt när jag klev in genom dörren till Ettelva att vi delar värdegrund. Jag ser fram emot att få jobba med mina roliga och skickliga kollegor som varje dag skapar omsorg om människan och genomtänkta, inkluderande miljöer vi alla mår bra av och vill leva i, säger Christina Karlsson Kazeem.

Christina Karlsson Kazeem tillträder som vd under oktober.

– Christinas spännande bakgrund - en mångårig kombination av varumärkesbyggande, digitalisering, ledarskap och fastighetsbranschen - kommer att föra Ettelva vidare i vårt eget förändringsarbete, säger Eva Wetterdal, styrelseordförande.

Anders Lindh har valt att lämna vd-uppdraget efter 13 år. Han kommer nu att val att helt fokusera på arkitektarbete i projekt och kundrelationer på Ettelva.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Spaden i tårtan när Park Central byggstartades

Bygg/Arkitektur Under torsdagen hölls byggstartsevent för det som ska bli den första byggnaden i Centralstaden Göteborg. Park Central, som blir cirka 40 000 kvadratmeter stort, kommer utöver kontor, service och handel innehålla en av Västlänkens stationsuppgångar. Fastighetssverige tog en pratstund på plats med de ansvariga på NCC och Jernhusen, som gemensamt utvecklar stations- och kontorsytorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige