Image

Hon blir ny vd för Nyréns Arkitektkontor

Bolag Ulrika Bergström blir ny vd för Nyréns Arkitektkontor. Hon kommer närmast från en roll som affärsområdeschef för Nyréns Urbana rum, där hon lett ett team av landskapsarkitekter, stadsplanerare och byggnadsantikvarier.
Publicerad den 31 Januari 2018
Ulrika Bergström. Bild: Nyréns Arkitektkontor
Ulrika Bergström.

– Det är spännande att få den här chansen att leda ett av Sveriges främsta arkitektkontor in i framtiden. Jag ser fram mot att tillsammans med mina kompetenta medarbetare ta tag i spännande uppdrag och de utmaningar som vi och hela samhällsbyggnadsbranschen står inför, säger Ulrika Bergström.

Ulrika Bergströms uppdrag som vd för Nyréns är att ta fatt i de kvalitéer som kontoret står för och vidareutveckla det in i framtiden.

-Vi har ett ansvar att bidra till en god samhällsutveckling. Vårt jobb går inte ut på att rita den mest spektakulära byggnaden. Våra livsmiljöer är mer betydelsefulla än så. Det vi ritar ska fungera, överraska, tas i anspråk och vidareutvecklas av de människor som lever och vistas på platsen. Vår grundare, Carl Nyrén, fungerar som en inspiratör med sin positiva människosyn, vackra ljusföring och fina planlösningar. De livsmiljöer vi skapar ska älskas av så många olika människor i så många generationer, säger hon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige