Image

Hon blir ny kvalitetschef på Projektengagemang

Bolag Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang har utsett Sofia Wollmann till ny kvalitetschef. Hon tillträdde tjänsten den 1 januari 2018 och kommer att ansvara för att leda koncernens kvalitetsarbete.
Publicerad den 13 Februari 2018
Sofia Wollmann. Bild: Projektengagemand
Sofia Wollmann.

Sofia Wollmann har arbetat i ledande befattningar främst inom industriföretag och offentlig verksamhet under de senaste 20 åren. Senast kommer hon från rollen som kontorschef för PE-koncernens arkitektkontor i Visby.

Sofia Wollmann kommer nu ansvara för att leda koncernens kvalitetsarbete och se till att PE:s verksamhetssystem uppfyller kraven i ISO 9001:2015. I det ingår planering av insatser i form av utveckling, utbildning och initiering av förbättringsarbeten. Hon tar nu även plats i koncernens ledningsgrupp.

– Det känns väldigt roligt att få vara med om att utveckla ett så expansivt och spännande företag som Projektengagemang. Tillsammans med mina duktiga medarbetare ska vi nu fortsätta att driva det viktiga kvalitetsarbetet inom koncernen, säger Sofia Wollmann, kvalitetschef på PE.

Sofia Wollmann ersätter Malin Petersson som på egen begäran valt att sluta. Hon kommer dock att fortsätta att arbeta inom företagets kvalitets- och miljögrupp.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige