Image
Maria Grimberg.
Maria Grimberg. Bild: NCC

Hon blir ny kommunikationsdirektör för NCC

Karriär Maria Grimberg blir ny kommunikationsdirektör för NCC. Hon har under hösten varit tillförordnad kommunikationschef för NCC och tillika partner och managing director på JKL, en kommunikationskonsult, där hon arbetat i över 20 år.
Publicerad den 21 Januari 2019

– Jag har redan under några månader haft förmånen att arbeta med teamet på NCC och är väldigt glad för att jag nu får möjlighet att med full kraft vara med i den fortsatta utvecklingen och förändringen av företaget, säger Maria Grimberg, tillträdande kommunikationsdirektör på NCC.

Maria Grimberg blir även medlem i NCC:s utökade koncernledning och rapporterar direkt till koncernchef Tomas Carlsson.

Maria Grimberg är idag partner och managing director för JKL. Hon har 25 års erfarenhet som rådgivare till ledningar och styrelser i nordiska företag och har lång och bred kommunikationserfarenhet samt gedigen ledarerfarenhet från såväl Sverige som de andra nordiska länderna. Hon har examen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Kommunikation är ett oerhört viktigt område för mig och jag är glad över att Maria Grimberg nu väljer NCC och kliver in på riktigt. Marias breda och gedigna erfarenhet av kommunikation och rådgivning blir oerhört värdefull för NCC i bolagets fortsatta utveckling, säger koncernchef Tomas Carlsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige