Image

Hon blir ny hållbarhetschef på Wallenstam

Bolag Karin Mizgalski ansvarar i dag för Wallenstams dotterbolag Svensk Naturenergi, och har varit anställd på Wallenstam i elva år. De senaste sju åren har hon arbetat med vindkraft och innan dess som driftoptimerare inom fastighetsverksamheten.
Publicerad den 8 Juni 2018
Karin Mizgalski, ny hållbarhetschef på Wallenstam. Bild: Wallenstam
Karin Mizgalski, ny hållbarhetschef på Wallenstam.

– Jag är väldigt glad att Karin valt att ta sig an uppdraget att driva och utveckla hållbarhetsarbetet på Wallenstam. Hållbarhet blir en allt större del av vår verksamhet och nu kraftsamlar vi, bland annat genom denna nyinrättade tjänst, för att fortsätta att bli ännu bättre och att hitta nya affärsmöjligheter, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

– Jag ser fram emot att få fortsätta att utveckla Wallenstams hållbarhetsarbete utifrån den goda bas som finns och att ta vid arbetet med att implementera FN:s Globala hållbarhetsmål Agenda 2030 i verksamheten, säger Karin Mizgalski.

Karin Mizgalski tillträder rollen som hållbarhetschef idag och kommer att ha kvar tjänsten som ansvarig för Svensk Naturenergi.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige