Image

Hon blev Årets kvinnliga förebild

TäVLING Locums vd Gunilla Högbom har utsetts till ”Årets kvinnliga förebild i fastighetsbranschen”.
Publicerad den 30 September 2010

Juryns motivering lyder:

”Gunilla Högbom är mitt uppe i en lång och framgångsrik karriär i fastighetsbranschen. Hon har varit verksam i olika delar av branschen och har därigenom skaffat sig en gedigen erfarenhet. Hennes integritet, analytiska kapacitet och professionella framtoning har gjort henne till en mycket uppskattad chef av såväl uppdragsgivare som medarbetare. Gunillas engagemang utanför sin professionella roll bidrar dels till att synliggöra fastighetsbranschen som en attraktiv del av arbetsmarknaden, dels till en utveckling av branschen”.

- Jag blev överrumplad när jag fick beskedet men förstås mycket stolt. Under de snart 30 år jag verkat i branschen, har andelen kvinnor ökat avsevärt. Jag är glad om jag med den befattning jag har kan vara en förebild för andra. Jag vill gärna pusha yngre kollegor att anta utmaningar i branschen även utanför den dagliga verksamheten, säger Gunilla Högbom.

- Priset innebär att fler får upp ögonen för Locum och vårt spännande uppdrag att skapa attraktiva vårdmiljöer. Det är glädjande att få det nu, då vi står inför omfattande och viktiga investeringar i Stockholms läns landstings fastigheter.
Priset är, förutom äran, en check på 15 000 kronor att användas till valfri resa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige