Image

Hifab rekryterar fem från kursade Struktur

Karriär Hifab rekryterar fem medarbetare som alla kommer från nyligen kursade Struktur. En av dem är Anders Kolvik som var med och grundade Struktur.
Publicerad den 3 April 2013

De fem är: Susanne Thor, Katarina Hagfält, Nicholas Jessen, Emily Mock och Anders Kolvik. Alla är anställda som projektledare.

- Vi upplever att fastighetsägare ofta har en utmaning att få hyresgästen att definiera sina krav i våra projekt. Med förstärkning av denna kompetens inom lokalutveckling kan vi nu bistå både fastighetsägare och hyresgäster med att säkerställa våra projekt genom alla faser. Vi ser även synergier i vår gemensamma kundbas och möjligheten att åta oss mer omfattande lokalutvecklingsprojekt, säger Peter Fristedt, regionchef på Hifab.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY