Image

HFAB testar nytt rekryteringsgrepp – drop in-intervjuer

Bolag Kommunala HFAB i Halmstad testar under två fredagar drop in-intervjuer för ersättningsrekrytering.
Publicerad den 7 December 2016

HFAB:s HR-chef Viktoria Hägg kommer den 9 och 16 december att vara tillgänglig för snabba och spontana intervjuer som inte behöver bokas i förväg.

- Vi måste utmana den traditionella synen att det är bolaget som väljer sina potentiella medarbetare. De kollegor vi vill ha, väljer mellan oss och andra arbetsgivare. En förhoppning med drop-in intervjuer är att underlätta den personliga kontakten, säger Viktoria Hägg.

Drop in-intervjuerna, som påminner lite om speed-dejting i sitt upplägg, är ett sätt för nyfikna att få tillfälle att träffa någon som arbetar på HFAB och samtidigt presentera sig själv.

- Som arbetsgivare ser vi givetvis också tillfället som en möjlighet att berätta vad som utvecklar och utmanar oss som Halmstads största fastighetsbolag.

Man behöver inte boka tid, utan är välkommen att dyka upp i Kundcenter mellan klockan klockan 8-14 för sin drop-in-intervju, antingen fredagen 9 december eller fredagen 16 december. Man väljer själv om man vill skicka in en ansökan före eller efter att man genomfört drop-in-intervjun.

- Jag tror och hoppas att detta blir en möjlighet för fler att kunna ta reda på mer om tjänsterna. Det ger även mig och HFAB möjlighet att skapa en ”bank” över intressanta individer, som kan vara aktuella för jobb hos oss - om inte just nu så kanske senare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige