Image

Hermelin blir ordförande i Tribona

Bolag I morgon hålls den extra bolagsstämman i Tribona som utlystes av aktieägare som nu har gått med på att sälja sina aktier till Catena. En ny styrelse, ledd av Catenas vd Gustaf Hermelin föreslås ta över redan i samband med bolagsstämman.
Publicerad den 22 Oktober 2015
Gustaf Hermelin. Bild: Catena
Gustaf Hermelin.

Valberedningen föreslår att styrelsen ska bestå av tre ledamöter: Catenas vd Gustaf Hermelin som ordförande och Anette Asklin – som nyligen föreslogs av aktieägarminoriteten – samt Anneli Jansson som ledamöter.

Mats-Olof Ljungquist och Malin Rylander-Leijon har tidigare meddelat att de lämnar. Även Klövern/Corem-duon Rutger Arnhult och Patrik Essehorn har meddelat att de lämnar styrelsen.

Catena la för några dagar sedan ett bud på samtliga aktier i Tribona, och de har redan säkrat 62 procent av kapitalet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige