Image

Helsingborgshem säljer fem fastigheter

Transaktioner Helsingborgshem säljer fem fastigheter i Laröd till nybildade bostadsrättsföreningar. Fastigheterna består av radhus och kedjehus och bedömdes väl lämpade för ombildning och flera intresseanmälningar förelåg från de boende.
Publicerad den 8 Augusti 2014

Under sommaren 2013 informerades berörda hushåll om försäljningsprocessen och det första överlåtelseavtalet tecknades i mars 2014. Härefter har ytterligare fyra överlåtelser skett och totalt ombildades 120 lägenheter.

- Det är glädjande att intresset varit så pass stort för att förvärva sitt boende. Helsingborgshem äger fortsatt ett hundratal hyresrätter i Laröd vilket säkerställer att det även i framtiden erbjuds olika boendealternativ, säger Jonas Hansson, vd för Helsingborgshem.

Navet var exklusiv transaktionsrådgivare åt Helsingborgshem och Jurideko Fastighetspartner företrädde bostadsrättsföreningarna i samband med ombildningarna.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Coworking-nestorn om karriärens nästa steg

Bolag I februari 2019 såldes United Spaces till Castellum för 200 miljoner kronor. Grundaren och coworking-pionjären Göran Garberg har sedan dess varit kvar i bolaget i en rådgivande kapacitet, men nu känner han att tiden är mogen för nästa steg i karriären. För Fastighetssverige berättar han om bolagets framgångsresa, sin egen framtid och varför han tror att kontorsmarknaden går en snabb och omfattande förvandling till mötes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY