Image
Helena Karlsson.
Helena Karlsson. Bild: Nordr

Helena Karlsson blir ny HR-chef på Nordr Sverige

Bolag Helena Karlsson har utsetts till ny HR-chef på Nordr Sverige. Hon efterträder Carina Larsson, som beslutat sig för att gå i pension.
Publicerad den 20 April 2021

Helena Karlsson har lång erfarenhet av HR, organisationsutveckling, förändringsledning, friskvård, arbetsmiljö och säkerhet och har bland annat arbetat som HR-chef på NCC, Skanska och Bombardier. Hon kommer närmast från eget bolag och var dessförinnan chef för HR, HMS, hållbarhet och Säkerhet på Veidekke Sverige.
– Helena är väldigt erfaren och har djup kunskap om vår bransch och vår verksamhet. Dessutom är hon en stark, modig och väldigt professionell HR-chef som kommer att få en central roll i vårt fortsatta arbete, säger Leif Danielsson, vd för Nordr Sverige.
– Detta känns som att komma hem! Så kul att få vara tillbaka på bostadsutvecklingssidan och att få vara med i det uppbyggnadsskede som Nordr nu är i. Med min erfarenhet hoppas jag kunna bidra till att skapa en framgångsrik verksamhet och bidra till att Nordr ska upplevas som en attraktiv arbetsgivare, säger Helena Karlsson.

Helena Karlsson tillträder sin tjänst 1 juni.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Monica von Schmalensee ny ordförande för IQ Samhällsbyggnad: "Hedrad, glad och inspirerad"

Karriär Monica von Schmalensee tar över ordförandeklubban i IQ Samhällsbyggnad. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med rollen och vad hon ser som organisationens viktigaste uppgifter framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige