Image
Frans Heijbel.
Frans Heijbel. Bild: Heimstaden

Heimstaden rekryterar Frans Heijbel

Bolag Frans Heijbel lämnar Alecta för att bli vd för strategi och M&A på Heimstaden.
Publicerad den 16 Augusti 2022

Alecta är den största pensionsfonden i Norden och en långsiktig investeringspartner till Heimstaden. Heimstaden är det näst största bostadsfastighetsbolaget i Europa, med över 150 000 bostäder i tio länder och en balansräkning på 350 miljarder kronor.
– Frans tillför oss stor erfarenhet efter sina 20+ år inom fastighets- och finansbranschen i Stockholm och London. Han känner oss väl genom Alectas nio år av investeringar i Heimstaden Bostad. Jag är övertygad om att han kommer att ge ett betydande stöd till utvecklingen och tillväxten av våra affärsenheter, säger Christian Fladeland, Chief Investment Officer på Heimstaden.
– Under åren jag varit involverad i Heimstaden har jag sett det utvecklas till en fastighetsförvaltare i toppskiktet med en unik kultur och ägandetänkande, och en sann passion för att påverka sina hyresgästers liv positivt. Jag ser fram emot att forma och att genomföra vår strategi, säger Frans Heijbel.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige