Image
Frans Heijbel.
Frans Heijbel. Bild: Heimstaden

Heimstaden rekryterar Frans Heijbel

Bolag Frans Heijbel lämnar Alecta för att bli vd för strategi och M&A på Heimstaden.
Publicerad den 16 Augusti 2022

Alecta är den största pensionsfonden i Norden och en långsiktig investeringspartner till Heimstaden. Heimstaden är det näst största bostadsfastighetsbolaget i Europa, med över 150 000 bostäder i tio länder och en balansräkning på 350 miljarder kronor.
– Frans tillför oss stor erfarenhet efter sina 20+ år inom fastighets- och finansbranschen i Stockholm och London. Han känner oss väl genom Alectas nio år av investeringar i Heimstaden Bostad. Jag är övertygad om att han kommer att ge ett betydande stöd till utvecklingen och tillväxten av våra affärsenheter, säger Christian Fladeland, Chief Investment Officer på Heimstaden.
– Under åren jag varit involverad i Heimstaden har jag sett det utvecklas till en fastighetsförvaltare i toppskiktet med en unik kultur och ägandetänkande, och en sann passion för att påverka sina hyresgästers liv positivt. Jag ser fram emot att forma och att genomföra vår strategi, säger Frans Heijbel.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten svarar på kritiken från Bonava och Roschier

Juridik Tidigare i veckan publicerade Fastighetssverige kritik från Bonava och advokatbyrån Roschier som gällde att Svea hovrätt tagit fram en beräkningsmodell för hur presumtionshyror kan höjas i takt med den lokala hyresökningen. Nu svarar hovrättsrådet Mats Holmqvist på kritiken.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige