Image

Heba rekryterar sex personer

Bolag Heba växer och förstärker organisationen med sex nya medarbetare.
Publicerad den 9 Mars 2016

De sex är:

# Magnus Ekström, fastighetsförvaltare.
# Fredrik Nordén, drifttekniker.
# Jan Hårleman och Lars-Erik Öhlund, fastighetsskötare
# Donna Sidera och Linda Yudego, kundtjänst.

- Heba växer och vi har för närvarande i produktion tre bostadskvarter och två äldreboenden som ska börja förvaltas under 2016. Vår fastighetsförvaltning behöver därför utökas. Vi kommer under året att utveckla Hebas kundservice genom att bland annat förstärka vår kundtjänst med två nya medarbetare. Vi är väldigt glada över att vi har lyckats knyta sex duktiga medarbetare till oss som kommer att bidra till att Heba fortsätter att utvecklas i en positiv riktning, säger Lennart Karlsson, vd för Heba.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

HEBA Fastighets AB på Branschguiden

HEBA Fastighets AB är ett fastighetsbolag med hyresbostäder i flerfamiljshus samt lokaler i Stockholmsområdet. HEBAs affärsidé är att erbjuda sina hyresgäster en hög servicenivå, ett attraktivt och tryggt boende med fokus på Stockholmsregionen genom ett långsiktigt ägande, engagerad förvaltning och aktiv fastighetsutveckling. HEBA Fastighets AB omfattar ca 3 000 bostäder och 280 lokaler. Antalet fastigheter uppgår till 60 i Stockholm med dess närförorter. HEBA är sedan år 1994 noterad på Nasdaq OMX Stockholmsbörsen, Mid Cap listan.
Läs mer på www.hebafast.se

Läs mer om HEBA Fastighets AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY