Image

Heba hyr ut i Annedal och Norra Djurgårdsstaden

Uthyrning Heba har tecknat hyresavtal med sushirestaurangen Wang Asia i både Annedal och Norra Djurgårdsstaden.
Publicerad den 3 September 2015
Annons
Image

Heba hyr ut till Wang Asia och Bassano Konsult HB (Ekologisk mat) i Annedal om sammantaget 111 kvadratmeter och med ett årligt hyresvärde om 282 000 kronor. Inflyttning sker i november 2015 och därmed är samtliga Heba:s lokaler i Annedal uthyrda.

Heba har även tecknat lokalhyresavtal med Wang Asia AB och Svensk Fastighetsbyrå i Norra Djurgårdsstaden om sammantaget 132 kvadratmeter och ett årligt hyresvärde om 343 000 kronor. Inflyttning planeras till hösten 2016 då bostadskvarteret färdigställs.
Savills har tillsammans med HEBA ansvarat för uthyrningen.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

HEBA Fastighets AB på Branschguiden

HEBA Fastighets AB är ett fastighetsbolag med hyresbostäder i flerfamiljshus samt lokaler i Stockholmsområdet. HEBAs affärsidé är att erbjuda sina hyresgäster en hög servicenivå, ett attraktivt och tryggt boende med fokus på Stockholmsregionen genom ett långsiktigt ägande, engagerad förvaltning och aktiv fastighetsutveckling. HEBA Fastighets AB omfattar ca 3 000 bostäder och 280 lokaler. Antalet fastigheter uppgår till 60 i Stockholm med dess närförorter. HEBA är sedan år 1994 noterad på Nasdaq OMX Stockholmsbörsen, Mid Cap listan.
Läs mer på www.hebafast.se

Läs mer om HEBA Fastighets AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY