Image

Här är vinnarna i Real Estate Öresund

Event Skånes bästa tjänsteföretag inom fastighetssektorn har utsetts. Priserna delades ut i samband med konferensen Real Estate Öresund. Här är pristagarna.
Publicerad den 7 Februari 2013

Pristagarna utsågs genom en enkät som gått ut till fastighetsägare i regionen samt av en jury bestående av fastighetsdirektör Börje Klingberg, Malmö stad, vicerektor Eva Engquist, Malmö högskola, Rikard Palm från Centrum för fastighetsföretagande, CFFF, samt Stefan Lindvall, vd för Fastighetsägarna Syd.

Transaktionrådgivning - Priset gick till Catella
Motivering: "När fastighetsmarknaden är låg och transaktionerna tuffa att genomföra och det råder allmän blues hos fastighetsägarna. Då litar vi på dem med bluesen i blodet och förväntar oss att få höra Fastighetsägarnas blues."

Värdering - Priset gick till Malmöbryggan
Motivering: "När marknaden är turbulent och transaktionerna få sätter vi vår tilltro till värden bedömda av ett företag som kan överbrygga dessa svårigheter."

Lokaluthyrning - Priset gick till Relier
Motivering: "När vi andra ser tomma lokaler ser andra affärsmöjligheter och förvandlar vakanser till silver."

Förvaltning - Priset gick till Riksbyggen och HSB
Motivering: "Långsiktiga relationer och service är honnörsorden. För utmärkt tillvaratagande av både kunders och uppdragsgivares behov."

Transaktionsjuridik - Priset gick till Setterwalls
Motivering: "När goda råd är dyra och dåliga är än mer kostsamma förlitar vi oss på Setterwalls."

Real Estate Öresund arrangeras bland annat av Öresundsinstitutet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige