Image

Här är Per Berggrens nya uppdrag

Karriär Per Berggren har valts till ny styrelseordförande i Slättö förvaltning AB. Han efterträder Charlotte Axelsson som kvarstår i styrelsen. Per Berggren kommer att arbeta halvtid i verksamheten inom ramen för uppdraget.
Publicerad den 1 December 2016
Per Berggren. Bild: Hemsö
Per Berggren.

Per Berggren har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen med roller i ledande befattning från bland annat Wihlborgs Fastigheter AB, Fabege AB (publ), Bostads AB Drott och Skanska Fastigheter Stockholm Aktiebolag samt som verkställande direktör för Jernhusen AB och Hemsö Fastighets AB.

Per har arbetat med exploateringsfrågor och utvecklingsprojekt i många av Sveriges kommuner och har en omfattande erfarenhet av att arbeta mot den offentliga sektorn samt i bolag med publik profil.

– Slättö är mitt uppe i en spännande utvecklingsfas som jag ser fram emot att leda tillsammans med övriga styrelsen, säger Per Berggren, styrelseordförande i Slättö.

Per Berggren är dessutom styrelseledamot i Castellum AB, Bris samt SSM Holding AB. Han har läst ekonomi vid Stockholms universitet och är utbildad civilingenjör i väg- och vattenbyggnad vid Kungliga Tekniska Högskolan.

– Charlotte Axelsson har varit väldigt betydelsefull för Slättös hittillsvarande utveckling och jag är väldigt glad att hon fortsätter i styrelsen som ledamot. Nu ser jag fram emot att intensifiera arbetet med Per och ta del av den stora erfarenhet han har av fastighetsutveckling och företagsbyggande, säger Johan Karlsson, vd för Slättö.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige