Image

Här är Johanssons nya jobb

Karriär I våras lämnade Jan Johansson posten som koncernchef för Peab. Den 1 mars påbörjar han tjänsten som vd för Malmö Cityfastigheter.
Publicerad den 4 Februari 2014
Jan Johansson. Bild: Malmö Cityfastigheter
Jan Johansson.

I samband med att Jan Johansson tar över slutar nuvarande vd Thomas Berggren sin anställning.

Malmö Cityfastigheter har ett bestånd av fastigheter med ett värde över en miljard kronor.

– Malmö Cityfastigheter är ett speciellt fastighetsbolag som lägger stor vikt vid hyresgästernas behov, miljö och trivsel. Uppdraget blir att utveckla bolaget genom att förvalta dess kultur samt förädla och utöka beståndet så att Malmö Cityfastigheter blir en större aktör, säger Jan Johansson, tillträdande vd för Malmö Cityfastigheter.

Malmö Cityfastigheter har en expansionsstrategi som innebär att man vill utöka fastighetsbeståndet genom förvärv. För att kunna göra det pågår just nu en nyemission på 50 miljoner kronor.

– Vi ska utöka vårt fastighetsbestånd och Jan Johansson är med sin gedigna bakgrund rätt person att ta oss till nästa nivå. Förutom sitt stora kunnande och sin professionalism är han dessutom en relationsbyggare och ledare, säger Hans Pihl, styrelseordförande i Malmö Cityfastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Malmö Cityfastigheter på Branschguiden

Malmö Cityfastigheter AB är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med direkt närhet till spårbunden kollektivtrafik i Malmö, huvudsakligen i de centrala delarna, där Malmö Cityfastigheter idag äger 14 hus. Fokus är på kontor, men med inslag av bostäder och butiker. Malmö Cityfastigheter är ett fastighetsbolag som arbetar för ett attraktivt Malmö, vackra hus med modern teknik och en hög servicegrad till hyresgäster och samarbetsparter.

Läs mer om Malmö Cityfastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pantbanken Sverige: "Det gäller att passa på"

Bolag Pantbanken Sverige är landets största pantbanksföretag som har värderat, belånat och sålt saker ända sedan 1866. Nyligen slog de till med ett förvärv. Företagets vd Peter Sundström berättar för Fastighetssverige om allt som händer hos dem.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY