Image

Här är de ledande fastighetsjuristerna

Juridik 17 ärenden till ett underliggande fastighetsvärde om 20,75 miljarder kronor – det är facit för den fastighetsjurist som medverkade i affärer för störst värden under 2011.
Publicerad den 11 Juni 2012
Patrick Forslund. Bild: Vinge. Bild: Vinge
Patrick Forslund. Bild: Vinge.

I Fastighetssveriges senaste pappersmagasin listar vi branschens viktigaste juristbyråer ur flera aspekter.

Mannheimer Swartling är med en affärsvolym på 62,5 miljarder kronor (varav finansiering cirka 16,2 miljarder kronor), störst i landet sett till affärsvolym, en bra bit före Vinge och Lindahl.

Också sett till antalet jurister i fastighetsteamet är Mannheimer Swartling störst, med 52 personer, men här delas förstaplatsen med Lindahl. Setterwalls är trea med sina 30 personer.

Men det är Vinge som har den jurist som samlade ihop störst affärsvolym under 2011; Patrick Forslund medverkade i 17 ärenden med en sammanlagd affärsvolym om hela 20,75 miljarder kronor.

Klicka här för att läsa Fastighetssveriges senaste nummer som e-tidning. Du hittar översikten över juristbyråerna på sidorna 76-81.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mannheimer Swartling på Branschguiden

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyrå. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Våra omkring 400 jurister är specialiserade inom olika affärsjuridiska områden och branscher. Vi strävar efter att förstå våra klienters affärsmässiga utmaningar och samtidigt använda vår juridiska spetskompetensen för att hitta de bästa lösningarna.

Ett kontinuerligt förändringsarbete och en väl utvecklad anpassningsförmåga är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att vara en relevant och ...

Läs mer om Mannheimer Swartling på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ingela Lindh: "Det behövs fler bostäder för den breda massan"

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Ingela Lindh som är ny ordförande för Fastighetsägarna. Här är hennes lösning på den svenska bostadskrisen. Och det här är annars de tre viktigaste frågorna att arbeta med.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY