Image
På grund av corona-krisen har Fastighetssverige valt att flytta en stor mängd mötesplatser från i höst till våren 2021.
"Din hälsa kommer i första hand", säger Rolf Andersson, vd på Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News.
På grund av corona-krisen har Fastighetssverige valt att flytta en stor mängd mötesplatser från i höst till våren 2021. "Din hälsa kommer i första hand", säger Rolf Andersson, vd på Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News.

Här är alla datum till Branschens mötesplatser våren 2021

Event Vårterminen 2021 blir extra mötesintensiv då vi tvingats flytta fram många av våra populära mötesplatser från i höst till våren. Här nedan kan du se en förteckning över vårens event – välkommen att anmäla dig till dina bransch-mötesplatser redan nu.
Publicerad den 3 November 2020

För Fastighetssverige är våra besökares, talares, samarbetspartners och kollegors hälsa det absolut viktigaste. Därför har vi valt att inte arrangera ett antal inplanerade seminarium i höst utan senarelagt de till i vår i stället.

– Redan i våras agerade vi snabbt och flyttade fram ett antal event till i höst. Nu väljer vi att flytta fram flera av dem igen, till nästa år. Allt handlar om sunt förnuft, vi ser nu att corona-läget blivit allvarligare igen och agerar därefter – din hälsa kommer först, säger Rolf Andersson, vd på Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News.

Lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News har sedan starten för 23 år sedan sett som en av sina viktigaste uppgifter att tillsammans med branschen erbjuda mötesplatser där branschkollegor kan träffas, utbyta erfarenheter och där nya affärer kan få sin grogrund.
Det är vår absoluta övertygelse att fortsätta det arbetet och vi hoppas du vill vara med oss på den resan – utan dig blir det inga mötesplatser.

Här är de nya datumen för fastighetsbranschens bästa mötesplatser i vår:
• Torsdag 21 januari
Lokalmarknadsdagen
Hålls på Posthotellet i Göteborg
Anmäl dig här

• Torsdag 28 januari
Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Hålls på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping
Anmäl dig här

• Onsdag 10 februari
Stora Kontorsdagen
Hålls på Grand Hotel i Stockholm
Anmäl dig här
(Vinnaren av Sveriges Snyggaste Kontor 2020 presenteras)

• Torsdag 25 mars
Stora Retaildagen
Hålls på Scandic Continental (Vasagatan) i Stockholm
Anmäl dig här

• Torsdag 11 mars
Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Hålls på Malmö Live
Anmäl dig här

• Onsdag 31 mars
Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Hålls på Elite Stora Hotellet
Anmäl dig här

• Torsdag 15 april
Fastighetsmarknadsdagen Borås
Hålls på Borås kongress
Anmäl dig här

• Torsdag 29 april
Stora Bostadsdagen GBG
Hålls på Posthotellet i Göteborg
Anmäl dig här

• Torsdag 6 maj
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Hålls på Epicenter i Stockholm
Anmäl dig här
Årets Tekniska Förvaltare utses! Nominera din favorit här
(Senast fredag 23 april)

På våra seminarier kan du känna dig mer trygg än på många andra platser; det finns relevant skyddsutrustning såsom handsprit och munskydd tillgängligt, vi möblerar med generöst utrymme enligt gällande regler och rekommendationer och städ-/hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras är maximalt förhöjda.
Dessutom är din anmälan fullt avbokningsbar fram till midnatt dagen före eventet vilket gör att du kan känna dig helt trygg i att boka din plats redan nu.
Vi känner oss säkra på att kunna erbjuda branschens bästa mötesplatser även 2021 – vi är redo och hoppas få se dig på våra mötesplatser i vår!

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige