Image

Han öppningstalar på Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen Vår Världsmästare, världsrekordhållare, inspiratör, politiker, entreprenör – David Lega öppningstalar på Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 16 januari.
Publicerad den 27 November 2017
David Lega. David Lega.

David Lega föddes med alla odds emot sig - förlamad i båda armarna och utan muskler i benen - och läkarna menade att det troliga var att han aldrig ens skulle kunna sitta upp. Men träning, beslutsamhet och hård vilja förvandlade den gravt handikappade pojken till en framgångsrik idrottsman. Han deltog i två paralympiska spel, vann tre VM-guld och slog 14 världsrekord i simning innan han drog sig tillbaka från idrottsvärlden för att bli föreläsare, entreprenör och politiker. I dag är han oppositionsråd (KD) i Göteborgs kommun och ett levande exempel på devisen att ”ingenting är omöjligt”.

Inspiratören David Lega öppningstalar på Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post den 16 januari.

Lokalmarknadsdagen är stadens mest anrika mötesplats för fastighetsbranschen och arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt och Business Region Göteborg.

Du ser det preliminära programmet här och du anmäler dig här. Den här veckan är sista veckan för vårt Boka Tidigt-erbjudande; anmäler du fyra personer från ert företag betalar du bara för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2020

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 16 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Medarrangör:


Partners:
Film från det senaste eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY