Image

Han leder Colliers värderingssatsning

BOLAG Colliers International börjar med fastighetsvärdering. Caj Virta blir ny värderingschef med ansvar för att bygga upp och leda den nya verksamheten inom Colliers i Sverige.
Publicerad den 20 Januari 2009

Caj Virta kommer även att verka i due diligence-processer samt i köprådgivningsuppdrag. Virta är civilingenjör och fastighetsekonom från KTH och har en bakgrund som chef för Värdering och Analys på CB Richard Ellis. Han har även arbetat på Savills med köprådgivning och kommer närmast från Tyréns Temaplan, där han arbetat med fastighetsutvecklingsprojekt.

I och med att Colliers startar fastighetsvärdering kan företaget nu, som en av få aktörer i Sverige, erbjuda ett i det närmaste komplett utbud av konsulttjänster för kommersiella fastigheter. Värderingsavdelningen kommer att vara en enhet under affärsområdet Property Acquisition.

- Efterfrågan på värderingstjänster är idag mycket hög och vår ambition är att rekrytera ytterligare resurser till avdelningen i takt med att marknaden tillåter det, säger Johan Elfstadius, vd för Colliers International i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige