Image

Han ersätter Bernström

Karriär Nyligen lämnade Savills transaktionschef Johan Bernström sin tjänst för att starta upp en egen verksamhet. Hans efterträdare blir Fredrik Östberg.
Publicerad den 22 Augusti 2014
Fredrik Östberg. Bild: Savills
Fredrik Östberg.

Fredrik Östberg kom till Savills från Angermann i december 2011 och har hela tiden jobbat i transaktionsteamet. Innan Angermann jobbade han på Leimdörfer och Vasakronan.

- Vi är glada att Fredrik valt att överta rollen som Transaktionshef. Vi vill samtidigt passa på att tacka Johan för hans utomordentliga insatser i arbetet att implementera Savills uttalade tillväxtstrategi för Sverige. Det arbetet fortsätter nu med Fredrik som ny transaktionschef, säger Borja Sierra, CEO Savills Europe.

- Savills är ett av världens mest välkända varumärken inom fastighetssektorn och det känns självklart stimulerande att i min nya roll få möjligheten att fortsätta utveckla den svenska transaktionsverksamheten, säger Fredrik Östberg.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY