Image
Henrik Hermanson.
Henrik Hermanson. Bild: Furuparken

Han blir vd för Furuparken

Bolag Henrik Hermanson blir vd och koncernchef för Furuparken Fastigheter AB med start den 23 september. Han kommer närmast från Brogripen Öst.
Publicerad den 16 September 2019

Henrik Hermansson har de senaste tolv åren arbetat inom fastighetsbranschen och har erfarenhet av ledande positioner som förvaltningschef med ansvar för personal och uppbyggnad av förvaltningsorganisationer.
– Styrelsen är mycket glad över att kunna anställa Henrik som vd. Han har en gedigen bakgrund att leda förvaltningsorganisationer och bygga upp fastighetsbestånd. Henrik kommer att stärka Furuparkens organisation samt leda bolagets expansion med att fördubbla nuvarande fastighetsbestånd. Detta skall bland annat ske genom nyförvärv av kommersiella fastigheter. Henriks sociala kompetens, engagemang för fastigheter samt lyhördhet gör honom till rätt person att ta bolaget till nästa nivå, vilket vi är mycket glada över säger Anders Harlin, styrelseordförande.
– Det är med stor tillförsikt och entusiasm som jag går in i rollen som vd och koncernchef för Furuparken Fastigheter AB. Jag tackar för förtroendet och ser fram emot en spännande framtid tillsammans med bolaget, säger Henrik Hermansson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Finska snabbväxaren: "Vi vill växa med minst 30 procent per år"

Bolag För Fastighetssverige berättar Maria Frid, vd för samhällsfastighetsutvecklaren Hoivatilat AB, mer om bolagets femte investering i Sverige och vad som komma skall: "Vi har höga ambitioner"

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY