Image
Anders Börjesson.
Anders Börjesson. Bild: Telge Fastigheter

Han blir tf vd för Telge Fastigheter

Bolag Anders Börjesson går in som tillförordnad vd på Telge Fastigheter efter Liselott Nilsson. Anders Börjesson har arbetat länge i Telgekoncernen och i Telge Fastigheter, senast som strategisk projektledare. Han tillträder den 1 november.
Publicerad den 29 Oktober 2019

ordinarie vd:n är på plats. Det är en trygg förstärkning eftersom Anders känner både Telge Fastigheter, Telgekoncernen och kommunförvaltningen mycket väl och har lång erfarenhet från olika ledande roller. Det här är en mycket bra lösning, säger Lars Greger, styrelseordförande Telge Fastigheter.

Anders Börjesson har arbetat på Telge Fastigheter sedan 2013, senast i rollen som strategisk projektledare. Han har även vikarierat på ledande poster inom bolaget, bland annat som vd och ekonomichef och ingått i ledningsgruppen. Han har även en lång karriär inom Telge Nät bakom sig där han bland annat har varit affärsområdeschef och VA-chef.
– Det är naturligtvis hedrande att få det här förtroendet och min förhoppning är att jag kan bidra till kontinuitet och stabilitet tills den nya vd:n är här. Jag ska göra mitt bästa under den här perioden och jag är glad att få göra det tillsammans med alla kunniga och engagerade medarbetare, säger Anders Börjesson.

Rekryteringen av en ordinarie vd påbörjas omgående. Anders Börjesson tillträder som tillförordnad vd den 1 november.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige