Image

Han blir ny vice vd för Genova Property Group

Bolag Genova Property Group fortsätter att växa och förstärker organisationen med två personer samt utser Michael Moschewitz till vice vd utöver hans roll som finanschef i koncernen.
Publicerad den 9 Juni 2017

Linda Frisk har anställts till rollen som försäljningschef med ansvar för försäljning av bostäder medan Henrik Sandström anställts som fastighetschef. Bägge tar plats i bolagets ledningsgrupp.

Linda Frisk kommer senast från en tjänst på Fastighetsbyrån där hon ansvarat för all försäljning av nyproduktion i Stockholm samt Uppsala och har före dess arbetat med nyproduktionsförsäljning på Svensk Fastighetsförmedling.

Henrik Sandström kommer närmast från Fabege där han som fastighetschef ansvarat för del av Solna Business Park och har före dess arbetat som projektledare på CBRE Sweden.

– Genovas ambition är att fortsätta växa inom såväl bostadsproduktion som fastighetsförvaltning. Med Linda och Henrik får vi ett värdefullt tillskott av kompetens och erfarenhet inom båda dessa områden, samtidigt som Michael Moschewitz antar en tydligare ledningsroll i bolaget genom att även bli vice vd, säger vd:n Andreas Eneskjöld.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige